UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 16. svibnja 2017.

STRAVIČNE INFORMACIJE KOJE HRVATSKI MEDIJI PREŠUĆUJU: Prošli tjedan Europljanima je oduzeta sloboda!



Razmislite zašto vam skrivaju!
Prije tjedan dana je francusko Vijeće izglasalo revolucionaran zakon za Francusku ali i za cijelu Europu. Iako su svi, francuski, talijanski, njemački i britanski mediji brujali o ovom totalitarnom pothvatu jedne zemlje članice, navodno demokratske Europe, hrvatski mediji predvođeni masonskim pijunima, Hrvatima nisu dali niti najosnovnije informacije o zbivanjima unutar ove đavolske tvorevine koja u ovom trenutku radi na porobljavanju vlastitog čovječanstva, a čiji smo mi nažalost, pokorni sluge.
U Francuskoj je naime, izglasan zakon po kojemu je Europska policija iznad prava svakog čovjeka, čime je sloboda Europljana naprosto zastrašujuće ugrožena.  Tajne službe i policija bez ikakvog sudskog rješenja od prošlog tjedna mogu nadzirati građane u svim smjerovima, prisluškivati telefone, čitati mailove, lokalizirati mobitele, tajno snimati i u stanove postavljati prislušne uređaje. Osim toga, po prvi put u povijesti francuske, najviše sudsko vijeće nema više pravo, kao što je to dosad bilo, odlučiti kad do kad će mjere praćenja trajati. Dakle, svaki francuski i europski građanin izručen je bez zadrške represivnim organima gonjenja i prije nego što o tome odluči zakonodvac.
Ovo grubo kršenje demokratske procedure za koje je glasovalo 438 zastupnika (samo 80 ih je bilo protiv i 42 suzdržana) događaj je bez presedana u novijoj europskoj povijesti i stoga vrlo znakovito – možemo s pravom reći – u Europi se ponovo vraća policijska država Richstaga. U zemljama komunizma su bar bili zadržani proforma zakonima o nadgledanju građana, ovdje ni to. Kako to izgleda u praksi lijepo nam pokazuje SAD koji godinama prakticira represiju nad svojim građanima, posljednjim primjerom od prošlog tjedna kada su specijalci, oboružani do zuba uletili na imanje obitelji sa desetero djece u Kentuckyju, bez ikakve najave ili papira, roditelje uhapsili, a djecu razdvojili i podijelili tko zna kome, jer nitko ne zna di su. Sigurno si mislite kako su djeca bila maltretirana ili nešto slično? Ne! Pravi razlog tome je to što je obitelj preko facebook profila promovirala “jednostavan” život sa mnogo djece, a  koji uključuje vlastiti uzgoj povrća voća, mesa i mlijeka.
obitelj
Ovaj skandalozni čin policije koja ulazi i rastura jednu prekrasnu obitelj, ono je što se već događa na zapadu Europe a o čemu svjedoče mnogi ljudi o čemu smo već pisali, a svi drugi prešutjeli.
Zašto baš Francuska? Zemlja koja je prva, prije dvjesto godina izdala Deklaraciju o pravima čovjeka i tako utrla put novoj, sekularnoj Europi ali i cijelom čovječanstvu? Je li to cionizam povijesti? Kako je nekad Deklaracija bila znakovita za sve kasnije slobodarske zemlje i ovaj najnoviji zakon može biti nevjerojatno znakovit za ostale zemlje Europe! Je li Europa “gradila kuću na pijesku”? Prvobitni slogan deklaracije glasio je Liberte, egalite, fraternite ou la mort! Sloboda, jednakost, bratstvo ili smrt! Kasnije je ‘la mort izbačeno’ – ali prizvuk je ostao, ne samo zbog stravičnih pokolja razjarene rulje jer, smrt i sloboda su i ontološki povezani. Može biti samo sloboda ili ne- sloboda, odnosno- smrt slobode.
Ovaj najnoviji francuski zakon je upravo perverzija prvobitne Deklaracije, perverzija novije Europske povijesti i Charlie Hebdo nije slučajno izabran kao okidač  u svemu. Redakcija je smještena u sklopu kavane gdje su rado nekad zalazili J.P.Sartre i A.Camus. Camusov Sizif može biti slobodan samo ako uzljubi svoj kamen, dakle sloboda je čovjeku samo u duhovnom smislu i ma koliko Camija ljevičari slavili kao svojega on je intuitivno, kao veliki umjetnik, poznavao povijest kazne i grijeha.
Isus jednostavno kaže: Uzmi svoj križ i pođi sa mnom! Na žalost Europa danas nema velikih ljudi, velikih mislilaca, Europa je duhovno mrtva, genij Europe preselio se u birokratske sobičke, u beskonačne hodnike gdje Kafkin Josef K. nikako da spere svoju “krivicu”. Ostaju samo pojedinačni glasovi pobune i nevjerice – kod ponekih odvjetnika, udruga za ljudska prava i glasa javnosti u novinama “Figaro”, gdje jedan građanin komentira : “Više se ne štite prava građana, već se država štiti od građana.” Organizacija za ljudska prava Human Rights Watch dala je izjavu za javnost: Ključni nedostatak ovog zakona je ekspanzivna moć koja se daje premijeru ( on kontrolira nadzornim sistemom), a koja uveliko nadilazi zakone priznate  u međunarodnim zakonima o pravu čovjeka (ili čovječnosti). Samo to!
Nedostatak zakona – derogacija međunarodnih prava o pravima čovjeka postaje samo nedostatak zakona i nikom ništa. Pod krinkom antiterorizma u nedostatku pravih terorista EU indirektno proglašava 500 milijuna svojih građana teroristima i uvodi policijsko represivni režim na velika vrata: Stvara se jedinstveni EU- centar za špijunažu, ECTC koji će nadzirati sve tajne službe pojedinih članica i tako imati podatke o svim građanima EU- e na jednom mjestu. Najnovija špijunska afera koja potresa Njemačku i prijeti ozbiljno zaljuljati vjerodostojnost Angele Merkel u očima javnosti upravo to i dokazuje. Navodno je njemačka tajna služba po nalogu Amerike špijunirala strukture EU-e i Francuske, dok je istovremeno Amerika špijunirala Njemačku it. itd. Pred Njemačkom stoji zahtjev da otvori svoje tajne kanale, dok s druge strane Americi nije ni na kraj pameti da potpišu “NO-Spay – Abkommen” koji je gospođa Merkel obećala svom narodu nakon što su lani procurile informacije o prisluškivanju njenog telefona od strane Obamine administracije.
Ovih dana po njemačkim novinama kruže e-mailovi između Merkel i Obame u kojima se lijepo vidi tko je šef a tko mali psić. Po prvi put se građani Njemačke otvoreno pitaju za koga radi gđa Merkel? Bez obzira na sve, čini se da se koristi sve i svatko tko nešto znači u EU kako bi se sprovela Velika Agenda protiv čovjeka – nacrt Novog svjetskog poretka (da ne spominjemo zabranu upotrebe novčanica, dakle keša, koji se ubrzano širi Europom) potpomognuta širenjem ekonomske krize, i sve većom bijedom koja kuca na svačija vrata.
UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

Zahvaljujemo na
 
 
( izvor dnevno.hr ) 

Nema komentara:

Objavi komentar