UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 30. travnja 2017.

PUTINOV PRIJEDLOG – PRIHVAĆEN! Ruske žene slobodno mogu ubiti svoje silovatelje!



OBJAVIO RAT SILOVATELJIMA! Ruske će žene, od sada, slobodno moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin

Nakon žučne akademske i političke rasprave u ruskoj Dumi, usvojen je novi zakon koji će mnoge silovatelje zaustaviti u njihovom naumu.
Ruske će žene, od sada, slobodno moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin.
Podsjetimo, Putin je ne davno najavio rat silovateljima i pedofilima, te je rekao da su ti povratnici koji kontiunirano čine zlodjela “sramota ruskog pravosuđa”.
Ubrzo zatim, donio je prijedlog zakona o doživotnoj kazni za takve prekršitelje zakona (pedofile i silovatelje), a njegov je prijedlog prihvaćen.
Putin je novinarima kratko pojasnio novi zakon “Bit će im kazna svaki dan kad se budu družili sa drugim zatvorenicima”.
Očekivalo se da će rusko pravosuđe s doživotnom kaznom ovdje stati, no nisu.
Novi zakon o pravu silovane žene da ubiju silovatelja naišao je na odobravanje Ruskinja upravo zbog činjenice da je silovanje zločin koji je u Rusiji postao svakodnevna pojava.
 
(dnevno.hr)

Broj komentara: 5:

  1. Pozdrav,
    Ja sam gospođa Henrietta Fernando privatna zajmodavca koja daje zajmove za životno razdoblje. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Trebate konsolidaciju ili hipotekarni kredit? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Posuđujemo sredstva ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili potrebne novce za plaćanje računa, da ulažu u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij kako bih obavijestio javnost da pružamo pouzdanu pomoć i korisnike te ćemo vam biti spremni ponuditi zajam.
    Pošaljite nam e-poštu na: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav svako tijelo na ovom mjestu moje ime je Cejvan i ja sam hrvatski Želim svjedočiti o tome kako sam spašen od strane kreditne tvrtke Sir Franklin kreditne tvrtke Tražio sam zajam od 100.000 eura za više od četiri mjeseca platiti za moje najamnine i plaće za djetetove lijekove osjećam se u rukama dvojice internetskih zajmodavaca koji su četiri mjeseca jeli novac, a da mi nisu davali nikakav zajam, umjesto da im je prijevara i nikad nisam znao što da radim sve dok jednoga dana nisam otišao na sastanak moj prijatelj koji je sve objasnio. Sjećam se da mi se dogodilo, a ona se sjećala da je imao prijatelja koji je radio u kreditnoj tvrtki, koji me je kontaktirao i prvi put dao moju e-poštu, a zapravo nisam zainteresiran jer sam rekao da nikada više neću tražiti zajam zbog onoga što se dogodilo, ohrabrio me i dao mi nadu da ih isprobam, pa sam ih kontaktirala na njihovu e-mail adresu, a ako nisam gubio vrijeme, odgovorili su mi stisnuti i tražili moje detalje, bez naglašavanja da sam proslijedio moje detalje dolje do njih i unutar n 1 sat primio sam upozorenje od moje banke o zajmu koji sam bio tako sretan i zahvalio se prijatelju i zahvalio kreditnoj tvrtki kako bih brzo platio i najamninu i bebe lijekove, ovdje sam da pomognem onima koji traže sve vrste kredita još uvijek postoji legitimna tvrtka vani čeka da vam dati zajam, možete se obratiti tvrtki sada na njihovu e-mail adresu (Franklinsloans37@gmail.com) WhatsApp: +19292227880 i želim da se svi zajedno pridružite zahvaliti tvrtke za ovaj prekrasan posao i molite Boga da ih više blagoslovi.

    Cejvan

    OdgovoriIzbriši
  3. Mi chiamo Mrs Rita dagli Stati Uniti, ho ricevuto un prestito di $ 30.000 da Heartland Financial USA, Inc. entro 2 ore dopo ho segnalato. contattali Heartland Financial USA, Inc. via email (trustloan88@gmail.com) o numero di WhatsApp: 1-443-281-3404

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdrav,
    Osobni podaci
    Ime: Zlatko Bošnjak
    Država: Hrvatska
    E-mail: zbosnjak14@gmail.com
    Adresa: vrteci 17, Zagreb

    Prošle su četiri godine i svjedočio sam o tome kako sam posudio 35.000 eura od gospođe Helen Wilson, a neki su sumnjali u mene zbog razine prijevara na mreži. Gospođa Helen Wilson dala mi je još jednu stvar na koju ću se nasmiješiti, nakon što sam završio mjesečne rate kredita koje sam posudio ranije, molio sam gospođu Helen da želim ići na daljnje širenje poslovanja, pa sam zatražio dodatnih 100.000 eura nakon što sam prošao kroz moj pravni postupak. Zajam je odobrilo njihovo rukovodstvo i ja sam svoj kredit primio u roku od 48 sati na svoj bankovni račun. Nemam izazova s ​​bankama jer su gospođa Helen Wilson i tim za upravljanje kreditima WEMA smatrani legitimnim zajmodavcima u Sjedinjenim Državama, Maleziji, Indoneziji i Rumunjskoj, tako da uopće nema problema.
    Za bilo koji kredit, toplo i toplo preporučujem gospođi Helen Wilson danas i uvijek
    E-adresa: (helenwilson719@gmail.com)
    WhatsApp: +1-585-326-2165 ILI Viber: +1-585-326-2165

    OdgovoriIzbriši