UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 26. ožujka 2017.

Kako je predsjednik Trump potezom pera izbrisao nepostojeći tzv. državni dug



Ostvarilo se biblijsko proročanstvo iz Otkrivenja o poniženju „lažnih Židova“ iz „sotonine sinagoge“, naime, bankarski kartel poniženo je pao na koljena, i bačen s licem u prašinu Trumpu pred noge:
„Poznam tvoju nevolju i tvoje siromaštvo – ali ti si bogat – i grdnje koje su ti nanijeli oni koji tvrde da su Židovi, a nisu nego sotonina sinagoga.“ (Apk 2-9) „Evo nadodajem: Članovi sotonine sinagoge koji tvrde da su Židovi, a nisu, već lažu – evo, učinit ću da 'dođu i da padnu ničice pred tvoje noge', pa da upoznaju, da 'te ja ljubim'.“ (Apk, 3, 9)
Iako će se tako zvani novinari (u stvari propagandisti), i korumpirani vladajući političari, (prodane duše i kurve), i vrli naši domaći ekonomisti (u stvari marksisti) opet smijati na moje tvrdnje, kao što su mi se „stručnjaci“ s televizije (čitaj: obične neznalice) smijali u vezi tzv. globalnog zatopljenja klime, kada sam tvrdio da su klimatske promjene navodno zbog CO2 velika laž, a da je CO2 prijatelj prirode, a ne da se u čovjeka pokvareno usađuje osjećaj krivnje zbog CO2, ali, „tko se zadnji smije, najbolje se smije“!

 Tvrdim da je predsjednik Trump napravio istu stvar što je napravio predsjednik Kennedy u lipnju 1963. godine, pet mjeseci pred smrtonosni atentat u Dallasu, kada je dao tiskati državni dollar umjesto Rockefellerovog dollara, tako da je na novčanicama pisalo 'United States of America', a ne 'Federal Reserve System', to jest, Trump je izbrisao nepostojeći tako zvani državni dug Sjedinjenih Američkih Država. 

Na kraju Obaminog mandata su S.A.D. dugovale preko 2.000 milijarda US$, a dva mjeseca nakon polaganja zakletve 45. predsjednika Donalda J. Trumpa S.A.D. duguju 0,00 US$. Što se dogodilo? Da, u 102. godini životra umro je suvlasnik privatne središnje banke 'Federal Reserve System' iz grada New Yorka na Manhattanu, David Rockefeller, kažu, preminuo u snu, a možda je dobio srčani udar nakon sedam transplantacija srca, odnosno naprosto je likvdiran. Radi se o tome da Trump uništava američki ogranak tajnog društva 'Illuminati' od bankarske obitelji Rothschild iz Londona, a time i njihovu vlast nad Amerikom.
Bill i Hillary Clinton su biranim riječima odali na Twitteru posljednju poštu Davidu Rockefelleru, svom dobročinitelju, sponzoru i političkom mentoru, (odgajao ih je njegov pomoćnik Henry Alfred Kissinger koji je dobio okladu u vrijednosti od 1 Rockefellerovog bezvrijednog dollara jer je ovaj prije njega umro), ricajući krokodilske suze kako je otišao „dobar, pošten i velik' čovjek“. Ovom prilikom treba napomenuti, da je umro jedan od najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva. David Rockefeller je Staljin kapitalizma, i zajedno s obitelji Rotshchild je čelnik kapitalističke internacionale koja je odlično surađivala s Komunističkom internacionalom, kao i s njenom nasljednicom, Socijalističkom internacionalom. Sve je to jedno te ista banda pod jednom kapom. David Rockefeller je preko svoje Zaklade, koja je služila pranju novca i izbjegavanju plaćanja poreza u Sjedinjenim Američkim Državama, financirao 'Oca seksualne revolucije', pedofila Alfreda Kinseya i njegovu umobolnu rodnu gender-ideologiju, kao i razvoj anti-baby-pilule za sprečavanje začeća i uništenje ploda, radi redukcije svjetskog stanovništva, uz Bill Gatesova cjepiva vrlo učinkoviti genocid, te micro-chip (RFID) za implantaciju ispod ljudske kože radi totalne kontrole čovjeka kojeg je stvorio Bog, tako da je svako nastojanje kontroliranja čovjeka čin protiv Boga, koji nitko ne može preživjeti, tako ni David Rockefeller, čiji će rod, sudeći po Svetom pismu, izumrijeti, kao što se događa kada jedan čovjek drugome poželi zlo, i postavi nogu da padne. 

Globalist David Rockefeller je podrijetlom Kazar koji je za sebe tvrdio da je židovskog podrijetla, i internacionalist, i to s mesijanskom ulogom, te da je ponosan kad njegovu obitelj i njega nazivaju izdajnikom Sjedinjenih Američkih Država. On je bio jedan od tih lažnih Židova iz sotonine sinagoge, jer nije podrijetlom Židov odnosno Judejac, i nalazio se na čelu piramide svjetske masonerije pod kontrolom, dakle, lažnih Židova koji su međunarodni bankari, a masonerija, kao što je poznato, ima svoju vlastitu religiju koja je novac i koja je od đavla, to jest oni doslovno štuju Lucifera „nečastivog“, „onu staru zmiju“, i uništavaju sve ljude koji vjeruju u Isusa Krista, jer su ljubomorni na ljudski rod kao Božju kreaciju. Upravo su međunarodni bankari kao rijetko tko u povijesti čovječanstva tlačili s lihvarskim kamatama običnog prosječnog malog čovjeka. Inače, postoje domaći neki kreteni koji ne vide ove „lažne Židove“ ali zato izmišljaju da je Otac domovine Ante Starčević bio mason. Tome ne treba nikakav komentar.
Od 20. ožujka 1861. je  republika Sjedinjene Američke Države bila u rukama bankara koji su njome vladali putem kartela svojih banaka, službeno preko korporacije 'United States of America, Inc.', koju je kontrolirao njen upravni odbor u Washington D. C. To i jeste bio razlog što je predsjednik Lincoln bio uputio jasno upozorenje Amerikancima, da će izgubiti svoju slobodu, ako banke preuzmu vlast u zemlji. To se, nažalost, dogodilo. Od 1913. odnosno od protuustavnog djelovanja privatnog bankarskoga kartela pod nazivom 'Federal Reserve System', (skraćeno: FED-banka), se Američka vlada u Washingtonu zaduživala kreditima s llihvarskim i varijabilnim kamatama kod navedenog mafijaškog kartela, a kamate na 'državni dug' otplaćivala je Američka radnička klasa putem izmišljenog i protuustavnog poreza na dohodak, odnosno Američki narod je krvavo vraćao kredite svoje vlade. Tiskanje papirnatog novca iz ničega, i njegova distribucija i kontrola preko središnje 'narodne' banke, bio je perpetuum mobile u povijesti čovječanstva. S tim je sada gotovo, predsjednik Trump je potezom pera ukinuo nepostojeći državni dug, jer nije bila dužna republika Sjedinjene Američke Države, nego korporacija 'USA Inc' pošto država po međunarodnom pravu ne može biti dužna nekom poduzeću, niti može otić u stečaj, već samo poduzeće može kao pravna osoba dizati kredite koje je dužno vraćati. Zato su nakon Drugog svjetskog rata države pretvarane u poduzeća kako bi od Međunarodnog monetarnog fonda, IWF, (sam MMF je kontroliran od korporacije koja se zove 'United States', skraćeno 'U.S.') mogle dizati kredite s lihvarskim kamatama radi krađe prirodnih resursa tih zemalja, jer nitko nije u stanju vraćati tzv. državni dug, a u slučaju neotplate rata kredita plijeni se državna imovina, javna poduzeća, zlatne rezerve, i dr., kao što je vidljivo na tužnom primjeru Grčke koju EU i IWF nemilice pljačkaju, a Grci masovno dižu ruku na sebe. Obično je porez na nekretnine ona točka na 'i' kada međunarodni bankari preko svojih pijuna i korumpiranih marioneta u politici i vladi razvlašćuju narod neke zemlje od njegove imovine, a pravo na privatnu imovinu u tom slučaju postaje farsa i mrtvo slovo na papiru Ustava. Predsjednik Trump niej bez veze na narodnom meetingu u Floridi i Kentucky izjavio, da je Američka vlada vraćena natrag u ruke Američkog naroda.
Ne hrvatska država RH nego Republika Hrvatska d.o.o. – to je pravni okvir u kojem Hrvati danas žive nakon što su 'Jugosloveni' u hrvatskoj politici učlanili RH nedemokratskim načinom i protuustavno u Europsku uniju
Republika Hrvatska je isto pretvorena u dioničko društvo s ograničenom odgovornošću, i sve kredite dizalo je poduzeće RH d.o.o. upisano u trgovački registar u Londonu, sa svojim brojem, (odnosno Ministarstvo financija d.o.o.), a ne hrvatska država Republika Hrvatska. Nepostojeći tako zvani državni dug Republike Hrvatske dizali su neovlašteno vladajući bivši komunisti i udbaši, ne pitajući hrvatski narod da li se želi zadužiti i koliko kredita želi dići, međutim, vraćati će ga isključivo bivši komunisti i udbaši i njihova djeca, a ne hrvatski narod, jer Hrvati s tim nemaju ništa! Porez na nekretnine će biti od buduće hrvatske vlade uveden samo na imovinu bivših komunista (titoista) i udbaša i njihovih potomaka, i tako bar djelimično naplaćena šteta koju su prouzročili svojom političkom korupcijom i ideološko-uzrokovanom pokvarenošću i mržnjom protiv svega hrvatskog. Najglupljoj političkoj klasi u povijesti čovječanstva, ljevičarima-titoistima je puška opalila u lice, i cijelo vrijeme su pišali u vjetar.
Uglavnom, bankarski kartel je kapitulirao pred Trumpovom vladom, nepostojeći državni dug u visini oko 2.000 milijarda Rockefellerovih dollara prema privatnoj središnjoj banci 'Federal Reserve System' odnosno prema korporaciji 'United States of America, Inc.' je poništen, Američki građani više ne moraju preko poreza na dohodak plaćati kamate na otplatu kredita Američke vlade koje je od 1913. uzimala od Fed-banke, državni dug S.A.D. iznosi 0,00 dollara, u ožujku 2017. godine. Bilo je još najavljeno kako se 15. ožujka 2017. Američka vlada više ne smije zaduživati jer je dostigla zakonsko ograničenje koje je u posljednjem desetljeću uvijek bilo pomaknuto prema gore, uz krizu financiranja služba Američke vlade i njenih agencija i državnih ustanova.
Tako će biti i u Republici Hrvatskoj kada ljudi shvate da ne duguje hrvatska država Republika Hrvatska nego dioničko društvo s ograničenom odgovornošću pod nazivom R.H. d.o.o., a da su odgovorni za to zaduženje svi službenici i namještenici poduzeća RH d.o.o., od Vlade d.o.o. preko Hrvatskog sabora d.o.o. do sudova d.o.o., ministarstava d.o.o., i dr., i oni su ti koji moraju vraćati preko 40 milijarda eura kredita s kamatama, a ne hrvatski građani, odnosno državljani Republike Hrvatske! Hrvatski narod nikome ništa ne duguje, 0,00 kuna (HRKn) i 0,00 eura (EUR) i 0,00 dollara duguju Hrvati 2017. godine, i to je odlična vijest! Bog i Hrvati, Hrvatska Hrvatom!
Profesor Goran Jurišić, 22. ožujak 2017.
( izvor tinolovka-news )


1 komentar:

  1. Eeee tak se to radi. Bravo za tekst. Napokon je netko probušio pravi obrazac. Vedro, perspektivno, jasno i ravno u glavu. To ja zovem KREATIVNI pristup svarnosti. To nam treba ko kruh... šeenkrat Bravo. ZDS

    OdgovoriIzbriši