UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 24. studenoga 2016.

STRAHOTA: HANŽEKOVIĆ-BANDIĆ OVRŠUJE DOM PREPUN DJECE S POSEBNIM POTREBAMA



Građani Zagreba stanite na kraj Hanžeković-Bandić ovršnom ludilu izbacivanja djece s potrebnim potrebama iz prostorija humanitarne udruge BK Velebit!
Grad Zagreb predao je zahtjev za ovrhom prostora udruge 'Prosvjetno kulturna i humanitarna udruga BK VELEBIT' od koje prima pomoć oko tisuću štićenika te oko osamdeset i pet djece s posebnim potrebama koja u istom prostoru pohađaju različite radionice obrazovanja i socijalizacije.
Zahtjev za ovrhom predao je grad Zagreb, a ovrhu zastupa ni više ni manje nego odvjetničko društvo 'Hanžeković&Partneri'.Ovrha se pokušava izvršiti u tišini, bez pompe režimskih mainstream medija. Hanžeković i Bandić svjesni su da bi se građani doslovno obrušiti na njih. Ovom Hanžekovićevom ovršnom ludilu nema kraja. Je li došlo vrijeme da mu građani Hrvatske stanu na kraj!?
Ova udruga volonterski prikuplja donacije poput: odjeće, obuće, hrane, pića te novčane donacije koje dostavlja onima kojima je to najviše potrebno. Uskoro će ih ova ’dva izrazita novokomponirana elitna drp kapitalca Hanžeković-Bandić’ izbaciti na ulicu umjesto da im pomažu. Ovrha nad prostorom izvršiti će se bez obzira na sve uredno plaćene obveze.
Jedina izlika ove ovrhe je ta što grad Zagreb, bez ikakve pravne osnove, ne želi produžiti ugovor humanitarnoj udruzi koji je prestao važiti 2015.godine. No, ni to ih ne spriječava da i dalje šalju uplatnice za zakup!?
Zvuči veoma čudno kontradiktorno, stoga za sam kraj teksta dostavljamo dokaze. Posljedica svega toga biti će to da će oko tisuću ljudi ostati bez humanitarne pomoći, a oko osamdeset i pet do jučer sretne djece bez toliko potrebnog prostora za dodatno obrazovanje, programe socijalizacije i radost koju su našli u tom domu. Samo pokretanje ovrhe, neovisno kako će završiti, govori o kakvim ljudskim spodoma se radi. Neka ih bude sram.Ovim putem pozivamo vas da im ne dozvolite da izbace djecu s posebnim potrebama. Ako njih izbace izbaciti će sutra bilo koga za beznačajne dugove.
Stanite na kraj ovoj sramoti i nepravdi!
Više o samoj udruzi možete saznati na njihovoj službenoj web stranici, upoznati se s njihovim radom te volontirati ili učiniti neko dobro djelo za njih.
Web site udruge: http://www.bkvelebit.com
Ukoliko ste voljni pomoći samoj udruzi, možete to učiniti slanjem svoje odjeće, obuće, hrane te ostalih predmeta koji bi nekome mogli koristiti na adresu:
Trg bana Josipa Jelačića 15
10000, Zagreb
Ukoliko želite donirati novac, to možete učiniti donacijom na račun broj:
ZAGREBAČKA BANKA IBAN: HR4323600001501618960

( izvor istinomprotivlazi.com / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar