UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 21. listopada 2016.

ZASTUPNICI, PERNAR NAM JE DOVOLJAN. POČNITE RADITI SVOJ POSAO ILI NAPUSTITE SABOR!



ISTINA izlazi na vidjelo. Mi za nju odavno znamo, ali mnogi ne, zahvaljujući javnom mišljenju koje kroje režimski i žido mediji odnosno korumpirani glavni urednici. Na sreću dobili smo, nakon dugo vremena, u liku Ivana Pernara narodnog zastupnika koji je postao noćna mora svim onim zastupnicima koji su nas u širokom luku zaobilazili, a po sebi krojili i skrojili zakon upropaštavajući i nas i samu državu Hrvatsku.

Ivan Pernar postao je nacionalna zvijezda i u ovom trenutku narod bi ga izabrao za vođu. Ponavljati što je sve rekao sasvim je nepotrebno samo ćemo se osvrnuti na ono najbitnije.
U 15 minuta objasnio je kako nastaje novac, kako funkcionira financijski sustav, kako propadamo jer nemamo Hrvatsku Narodnu Banku koja je protuustavno izvlaštena iz RH, pojasnio je ulogu saborskih zastupnika koji provode politiku bankara, a ne hrvatskoga naroda, objasnio je Plenkoviću kako svojom sluganskom politikom i služenju europskoj masoneriji uopće ne radi za hrvatski narod, već za spomenute političke i bankarske gremije što ga postavlja u poziciju ne premijera, već samo stečajnog upravitelja….
Ivan Pernar uopće ne razmišlja što je rekao jer govori istinu na koju nema tko što dodati već se samo zacrveniti kao što su se zacrvenili Đakić i drugi ili govoriti gluposti kao Milijan Brkić koji ga danas ukorio da ne proziva i blati ljude i to zamislite koje ljude: Hanžekovića, Prku, Lukovića… lešinare koji je odavno trebalo strpati u Remetinac.
'Kolega Pernar, opet ste u govoru imali elemente vizionarstva i Nostradamusovog proroka, ovaj visoki dom nije mjesto gdje ćemo olako blatiti ljude, nismo pozvani da tu budemo suci. Molim vas da tako ružno ne govorimo, da ne govorimo na takav način, bez obzira na vaše mišljenja. Nemojmo odavde slati loše poruke' izvalio je i ostao živ potpredsjednik hrvatskog sabora Milijan Brkić
Na dignitet visokog doma kojeg 'blati' zastupnik Pernar pozvala se još jedna ortodoksna HDZ-ova glupača, nažalost saborska zastupnica, Grozdana Perić upozorivši Pernara da se ne može tako ponašati u ovom visokom domu, a mi ćemo dodati, malih multi kulti političara (čast iznimkama) kao što je i ona sama.
Hrvatski sabor do ovog novog saziva bio je prava politička kaljuža (termin močvara rezerviran je za HNS). Zahvaljujući isključivo Ivanu Pernaru počinjemo vjerovati da će se mnogo toga promijeniti. Da bi objasnili naš stav kao i podržali stav narodnog predstavnika, a ne gremijevog zastupnika, Ivana Pernara, navesti ćemo nekoliko točaka iz Ustava Republike Hrvatske koje sigurno nisu pročitali ili zapamtili Brkić, Đakić, Grozdana, Stazić, Jovanović i slični:
Članak 1.
Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država.
U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.
Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.
Članak 2.
Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.
Članak 5.
U Republici Hrvatskoj zakoni moraju biti u suglasnosti s Ustavom, a ostali propisi i s Ustavom i sa zakonom.
Svatko je dužan držati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske
Članak 14.
Svi su pred zakonom jednaki.
Članak 20.
Tko se ogriješi o odredbe Ustava o ljudskim pravima i temeljnim slobodama, osobno je odgovoran i ne može se opravdati višim nalogom.
Članak 38.
Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli.
Članak 53.
Hrvatska narodna banka je središnja banka Republike Hrvatske.
Hrvatska narodna banka je samostalna i neovisna i o svom radu izvješćuje Hrvatski sabor.
Hrvatskom narodnom bankom upravlja i njezinim poslovanjem rukovodi guverner Hrvatske narodne banke.
Članak 70.
Svatko ima pravo na zdrav život.
Država osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Svatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša ( a zastupnici su dozvolili da nas truju chemtarilsom i GMO hranom).
Članak 71.
Hrvatski sabor je predstavničko tijelo građana i nositelj zakonodavne vlasti u Republici Hrvatskoj.
Članak 115.
Vlada je odgovorna Hrvatskom saboru.
Predsjednik i članovi Vlade zajednički su odgovorni za odluke koje donosi Vlada, a osobno su odgovorni za svoje područje rada….. itd…. itd. Na kraju ćemo još jednom podsjetiti zastupnike na svečanu prisegu koju su dali u Hrvatskom saboru:
'Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske' 
Ivane, deri i ne žali nikoga. Tako se treba ponašati svaki hrvatski saborski zastupnik!
Važno je da je narod uz tebe jer vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.

( izvor istinomprotivlazi.com / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar