UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 21. listopada 2016.

Pernar ne bira riječi: Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu


Jedan je od sasvim sigurno najaktivnijih zastupnika u Saboru Ivan Pernar iz Živog zida. Pernar ne bira riječi i oštro govori o trenutačnoj situaciju u zemlji, ali i o nekim ljudima. Danas je ponovno bio vrlo rječit.
Napao je odvjetnika Marijana Hanžekovića. Poručio je svojim kolegama zastupnicima da mu je želja da se svi zajedno pobune protiv ovog sustava koji drži zemlju u ropstvu, a građane ponižava.
– Vaš neprijatelj nije Ivan Pernar, nije Marin Škibola, nije Branimir Bunjac, nije Ivan Vilibor Sinčić, naš problem je gospodin Marijan Hanžeković, mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu i koji putem svoje odvratne žute štampe napada i vrijeđa sve one koji se suprotstave njegovu modelu ovrha odnosno lišavanja građana života i isisavanja životne energije iz njih. Stoga pozdravljam napor vas kolega iz Mosta da mu oduzmete posao prisilne naplate ovrha u ime HRT-a – rekao je Pernar u Saboru.
Pernar je ujedno vrlo aktivan na svom Facebook profilu gdje uredno objavljuje svoje snimke iz Sabora. Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić nekoliko ga je puta opomenuo da ne napada pojedine osobe u Saboru.



( izvor vecernji.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar