UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 30. listopada 2016.

IZBJEGLICE POČELE DIVLJATI I U HRVATSKOJ! GLAVNI MEDIJI ŠUTE!



Hotel Porin, objekt na samom rubu Dugava, na granici s Jakuševcom koji je dobro poslovao, održavao razne proslave, svadbe, krizme, krštenja…postao je dom za 90 % nesretnih i jadnih 'izbjeglica' starih između 20 i 30 godina!
Ovaj hotel u Novom Zagrebu naprasno je prenamijenjen u azil u kojem se trenutno nalazi 600-injak migranata i izbjeglica. Stanovnici Dugava imaju sa njima velike probleme, ali njihove prijave i molbe ignoriraju. Pronašli smo pismo na facebooku jer glavni režimski mediji nisu htjeli objaviti njihovo pismo i apel za pomoć. Donosimo najvažnije detalje:
"Javljamo vam se u ime ogorčenih stanara Dugava, a prvenstveno stanara Sarajevske ulice koji žive u neposrednoj blizini „Hotela Porin“, prihvatilišta za azilante. Odmah da raščistimo jednu bitnu stvar, mi nismo nikakvi rasisti ni bilo što drugo što bi nam mogli pripisati neki dušobrižnici, ali nam je dosta slušati priče o 'europskoj solidarnosti, ljudskim pravima, potrebi za pomoći nemoćnima, ženi i djeci, stradalima u ratu.
…ne želimo biti, kako se to sada popularno kaže 'hot spot'. Mi živimo 50-ak metara od prihvatilišta, a od tih 600 'jadnih i nemoćnih' izbjeglica 90 % je muškaraca u dobi od 20-30 godina koji 24 sata lutaju po kvartu, piju, tuku se, kradu i to sve pred očima naše djece.
Naša djeca nemaju više iste uvjete za igru i odrastanje kao ostala djeca u Hrvatskoj.
Navesti ću Vam samo jedan slučaj, a koji nijedne novine (24 sata, Večernji, Jutarnji, Index) nisu htjele prenijeti jer očito imaju zabranu, a bili su obavješteni od strane stanara Sarajevske ulice. Toliko o slobodi medija.
Dok su se naša djeca bezbrižno igrala u dvorištu ispred zgrade, tik uz njih, odvijala se scena kao iz akcijskih filmova. U velikoj brzini parkiralo se 5 policijskih kombija punih interventne policije i u punoj ratnoj opremi. Uletjeli su u hotel 'Porin' i nakon određenog vremena priveli par azilanata noseći vreće koje su zaplijenili.
Tko će nam reći da to nije bilo oružje ili eksploziv, odnosno potvrditi da su naši migranti svi dobri, a svi loši u Njemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Švedskoj ili negdje drugdje što pročitamo na internetu!?
Sve su to naša djeca gledala. Htjeli smo saznati o čemu se radi ali grubo smo odbijeni za bilo kakvu informaciju.
Je li to prostor za igru naše djece. Trebamo li ih držati zatvorene u stanovima ili pustiti da se igraju u blizini migranata za koje ne znamo točno ni tko su, ni što su, a ni koje su njihove namjere, a da ne govorimo o krijumčarima ljudi koji se svakodnevno motaju oko prihvatilišta i naših zgrada gdje parkiraju svoja vozila.
Da u ovoj državi netko brine o svojim stanovnicima onda se ne bi hotel, koji je poslovao pozitivno, pretvorio u prihvatilište za azilante, a 50-ak zaposlenika tog hotela poslalo na biro, već bi se uzela sredstva iz europskih fondova, zaposlilo domaću radnu snagu i obnovilo stare i napuštene vojarne.
Moramo gledati i podnositi svakodnevno vulgarno dobacivanje našim ženama i curicama. Obraćali smo se novinskim kućama,obavijestili predsjednika vijeća općine gradske četvrti Novi Zagreb – Istok gosp. Dinku Sutonu, slali e-mail-ove gradonačelniku Bandiću…. Netko bi zaprimio naše pozive, uzeo brojeve telefona, obećali da će se netko javiti ali nitko se nikad nije javio. O problemu smeća i njihova ponašanja 'odlaganja smeća' suvišno je govoriti"..... napisali su prestrašeni i ogorčeni stanari Dugave. 
Od tih 600 'jadnih i nemoćnih' izbjeglica 90 % je muškaraca u dobi od 20-30 godina koji 24 sata lutaju po kvartu, piju, tuku se, kradu i to sve pred očima naše djece! Prepoznatljiv Sorosev rukopis!
Isti scenarij događa se i u drugim EU državama gdje su na vlasti marionetske vlade samo glavni mediji to zataškavaju ili marginaliziraju.
Što nama sve ovo treba?
Tek su došli u Hrvatsku. Što će biti za koji mjesec, dva, godinu...? Nova Njemačka, Švedska….. Hoće li uskoro i mala Hrvatska gorjeti?
A tek kad nam stignu 'prave' izbjeglice-teroristi iz Aleppa!?
Izađimo iz prokletog NATO saveza i njegove tvorevine EU dok još imamo vremena!

( izvor istinomprotivlazi.com / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar