UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 16. rujna 2016.

Pernar policiji: Tko ste vi da prijetite zastupniku u Saboru



Novoizabrani saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar u četvrtak je na svojem facebook profilu objavio fotografiju poziva na obavijesni razgovor vezan za događaje u Rijeci od 14. svibnja, s porukom da se neće odazvati jer su "optužbe protiv njega lažne i nema vremena za gubljenje".
Na kraju poziva stoji upozorenje osobama osumnjičenima za počinjenje kaznenog djela da, ukoliko se ne odazovu pozivu, a izostanak ne opravdaju, slijedi prisilno dovođenje.

"Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvalo na razgovor Sanji Jugec Peer. Gospođo Peer, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem. Nema šanse da ću vam se odazvati jer su optužbe protiv mene lažne i nemam vremena za gubljenje", poručio je Pernar na svom profilu.

S obzirom da su mediji sami počeli nagađati o kojem se to događaju radi - neki da je vezano uz optužbe o falsificiranju skupštine stranke, a neki da ima veze s novoizabranim zastupnikom Hrvojem Runtićem, Pernar je na to odgovorio novim statusom u kojem pojašnjava da ima veze s maloljetnim djetetom iz Rijeke.  

"Hanžekovićev Jutarnji opet blati i napada, poziv na davanje iskaza nema veze s Runtićem, radi se o slučaju jednog maloljetnog djeteta iz Rijeke u kojem me optužuju da sam snimio njegov iskaz u kojem proziva oca za seksualno zlostavljanje, a da ga sud usprkos tome želi predati ocu na skrb. Žalosno je što radite i što vas istina ne zanima. Što radite cirkus gdje ga nema i što služite ovom zločinačkom režimu koji zlostavlja četiri milijuna naših građana, skupa s vašim vlasnikom Marijanom Hanžekovićem", napisao je Pernar.

Objavio je i status u kojem objašnjava po čemu se kao izabrani saborski zastupnik razlikuje od ostalih građana, ustvrdivši da je to po tome što već pet godina trpi teror i nasilje od strane policije i medija, kao i po tome što je bio uhićivan više od 30 puta te pet puta pritvaran.

"Drugi ljudi koji nisu u politici i koji ne izazivaju dominaciju stranih banaka neće nikada u životu imati susret s montiranim optužnicama i lažnim optužbama čiji je cilj ukrasti vaše vrijeme i onemogućiti vas u političkom djelovanju. Zato i postoji zastupnički imunitet, da se od toga zaštitite i naravno da ću to svoje pravo iskoristiti. Neću dozvoliti da me gaze i cipelare", poručio je.


( izvor 24sata.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar