UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 7. kolovoza 2016.

SLAVLJENIČKA ATMOSFERA U OBITELJI SANADER U Italiji na jahti slavili Mirjanin rođendan



Obitelj Sanader prošlog je tjedna na krstarenju jahtom po talijanskoj obali proslavila rođendan Mirjane Sanader koji je bio 25. srpnja.
Fotografijama se na Instagramu pohvalila Petra Sanader navodeći kako su u nekoliko dana obišli nekoliko gradova na obali i uživali u moru, suncu i talijanskim specijalitetima na ruti Amalfi-Palermo-Capri. Na fotografijama se vidi dio proslave ženskog dijela obitelji Petre, Brune i Mirjane, tek na jednoj se vidi glava obitelji Ivo Sanader. Bivši premijer je možda i sam autor fotografija ženskog dijela zabave. Kako bilo, na Instagramu je Petra pokraj fotografija otkrila dio ove zagonetke jer je navela kako
“ženski dio obitelji Sanader pleše na maminom rođendanu prošlog tjedna, a dečki su DJ-evi i puštaju muziku u pozadini”.
 
Ovaj potpis Petra je napisala uz kolaž od četiri fotografije. Na prvoj Petra, Mirjana i Bruna plešu na jahti, na druge dvije se grle. Na trećoj je s njima i Ivo Sanader, ša šeširom na glavi i japankama na nogama. Unatoč svim procesima koji se protiv njega vode on nema nikakvih pravosudnih prepreka za putovanja izvan Hrvatske.
 
Uz kolaž slika Petra je zalijepila i nekoliko hashtagova: “gettingdrunkwithparents”, “partytime “goodtimes”, “foreveryoung” “familygoals”.
U slobodnom prijevodu: napijam se s roditeljima, tulumarenje, dobra vremena, zauvijek mladi i obiteljske ambicije.
( izvor jutarnji.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar