UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

KARINO: NAŠA STRATEGIJA JE RAD ZA INTERESE VLASNIKA - GRAĐANA!



Gospodina Plenkovića i gospodina Milanovića izazivam na javno sučeljavanje kad go požele, njih dvoje na jednoj strani, a ja na drugoj, oni ekonomski isto govore pa neka građani zaključe tko zna, a tko ne zna! Naše četiri točke razvojnog programa su:
1.Pravni suverenitet.
Nezakonitim potpisom Lisabonskog Ugovora (Kosor-Josipović ) Hrvatska je izgubila suverenitet jer je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH ) što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH.
Sve promjene radio je Vladimir Šeks, koji se vodi kao vlasnik i autor Ustava RH!
Ustav RH može pripadati samo hrvatskom narodu!
Ako ne vjerujete, kupite Ustav piše: Copyright c2010. Vladimir Šeks, Dejan Palić (sva prava pridržana)!
2. Financijski suverenitet.
Raskid ugovora sa MMF, Svjetskom Bankom i Europskom Centralnom Bankom.
Hrvatski Ustav članak 53. kaže da je HNB odgovorna za likvidnost u tuzemstvu i inozemstvu. Znači da je zaduživanje protuustavno i protuzakonito jer HNB mora financirati svoju državu, a ne protuustavno zaduživati svoje građane.
Za zaduživanje nikada nije raspisan Referendum! Vračanjem izvlaštenog HNB-a poništavaju se i sva nezakonita zaduživanja zbog čega su građani ostali bez posla, upali u dužničko ropstvo i ovrhe.
3. Poništenje Pretvorbe i Privatizacije.
Cijela pretvorba i privatizacije je u 98% slučajeva protuzakonita, utvrdila je Državna revizija.
4. Provedba Strategije Razvoja RH državnim intervencionizmom
Državnim intervencionizmom bi pokrenuli proizvodnju, likvidirali nezaposlenost i osigurali Hrvatima socijalnu sigurnost i pravo na rad i pristojnu zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život, Članak 55. i 56. Ustava RH.
Programi HDZ-a i SDP-a pisani su iz jedne te iste 'kuhinje' i imaju jedini cilj: potpuno izvlastiti građane Hrvatske koji su zakonski vlasnici svi resursa koje su godinama stvarali. Za dobru proviziju privatizirati će (oteti) i ono što nam je priroda dala, Vode i Šume i Putne koridore.
U Jugoslaviji je 98 % resursa pripadalo narodu, a samo 2% državi.
Zašto su uništili Jugoslaviju?
Zato da bi politička elita u sprezi sa gospodarskom postala vlasnikom svih resursa koje smo godinama svi zajedno stvarali, a danas su nas, vlasnike po rođenju ( per capitta) pretvorili u svoje roblje.
To su mogli postići jedino ratom koji je odgovarao njima, Englezima i Amerikancima koji su se željeli pozicionirali na ove balkanske prostore koji imaju najveće putne koridore na svijetu, strateški su im izuzetno važne, kako bi mogli kontrolirati Europu i provoditi svoj zacrtani plan Novog svjetskog poretka.
Narodna poslovica kaže 'kakav narod takva i vlast'!
Vi građani na ovim izborima odlučujete o svojoj sudbini.

Gospodina Plenkovića i gospodina Milanovića, izazivam na javno sučeljavanje kada god požele, njih dvoje protiv mene, pa neka građani odluče tko zna, a tko ne zna!
Naš strategija je rad za građane i izlaz iz mraka u koji su nas uveli HDZ i SDP!

( izvor istinomprotivlazi / uredio anonymous ) 


Svidio ti se članak? 
Podijeli ga s prijateljima!


Nema komentara:

Objavi komentar