UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 6. srpnja 2016.

STARO I POKVARENO MESO U KONZUMU U REDOVNOJ PRODAJI:’ Šokirani turisti nisu mogli vjerovati’



Naš je čitatelj 3. srpnja u 17 h u prodavaonici br. 271 u Zadru kupio pureći batak sa zabatkom koji je uredno stajao na polici iako mu je rok trajanja istekao 30.6., tj prije tri dana.
Svjedoci smo brojnih pritužbi na račun trgovačkih lanaca koji u ovo recesijsko vrijeme obmanjuju svoje kupce raznim trikovima kako bi ostvarili što veći profit.
Osim sumnjivog porijekla proizvoda  koji se mogu pronaći u supermarketima, trgovci nerijetko na policama prodaju i proizvode kojima je istekao rok trajanja.
Posljednji primjer prevare dogodio se u Konzumu u kojem je naš čitatelj  3. srpnja u 17 h u prodavaonici br. 271 u Zadru kupio pureći batak sa zabatkom koji je uredno stajao na polici, iako mu je rok trajanja istekao 30. 6., tj. prije tri dana.
“Šokirani turisti nisu mogli vjerovati da to još stoji na polici. Kako ovo nije prvi put da se u Konzumu događaju ovakve stvari, a Zadar kao brend HRVATSKOG TURIZMA daje lošu sliku stranim turistima. Da se ovakav propust dogodi u nekoj maloj trgovini, bile bi enormne kazne. A postavljam pitanje što rade nadležne službe u Konzumu?”, zapitao se zgroženi čitatelj.
Kako su ljeti zbog visokih temperatura trovanja hranom vrlo česta, savjetujemo vam da dobro proučite deklaracije proizvoda prije kupnje kako ne biste dobili ‘mačka u vreći’.

( izvor dalicom.eu / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar