UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 20. srpnja 2016.

Razjareni mještani šaketali i bacali po podu lokalne HDZ-ovce



EPILOG sinoćnje sjednice Općinskog vijeća u Ražancu bio je međusobni obračun, napadi razjarenih mještana na vijećnike HDZ-a, uz brojne udarce i valjanje po podu, javlja Zadarski list. Ta je sjednica trebala biti nastavak sjednica od prošlog četvrtka, koja je prekinuta.

Predsjednik vijeća Vladimir Kovačević HSP AS je umjesto u općinskoj vijećnici sazvao sjednicu u prostoru knjižnice zbog, kako je prije početka kazao, velikog interesa mještana općine Ražanac, a i zbog invalidnih osoba kojima je pristup knjižnici osiguran u odnosu na vijećnicu.

Ispred knjižnice se okupilo najmanje stotinu nervoznih mještana, među njima je bilo i majki s djecom. Svi su oni pošto poto htjeli nazočiti sjednici.

Nakon što je utvrđeno da sjednici prisustvuje svih trinaes vijećnika, predsjednik Kovačević je dao na usvajanje prijeldog odluke o davanju suglasnosti novog aneksa ugovora Osnovne škole Juraj Baraković s ciljem otvaranja Dječjeg vrtića koji je izgrađen, a stoji zatvoren već devet mjeseci. 

.Za prihvaćanje istog ruku su podignula petorica vijećnika vladajućeg HSP AS dok su šestorica HDZ-ovih i dvojica HSP AS ostala suzdržana. Nakon što su dvojica članova stranke na ovaj način opstruirali donošenje odluke, predsjednik Kovačević je kazao kako zaključuje raspravu.

Kad su vijećnici HDZ-a krenuli prema izlaznim vratima na njih su nasrnuli razjareni mještani. Nastao je totalni metež i kaos u dvorani, javlja Zadarski list.

( izvor index.hr / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar