UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 23. lipnja 2016.

(VIDEO) UDARNA VIJEST – Davor Pavuna razmišlja o ulasku u politiku RH – Nude mu mjesto Premijera



Švicarski ogranak Građanske akcije official javlja da Davor Pavuna svjetski ekspert, savjetnik 10 vlada u svijetu ozbiljno razmišlja o ulasku u politiku u Hrvatskoj .
Takvog čovjeka nije lako nagovorit na bilo što jer sve se mora  znati od točke A do točke B. A kako se kod nas zna gdje su sve matične stranice, (slikovito rečeno), sve su prilike da smo na pravom putu da nam na kormilo države dođu eksperti, patriote koji će ovu zemlju izvrnuti naopako u pozitivnom smislu.
Držite palčeve ! To vam je isto kao da je Messi najbolji nogometaš na svijetu na pragu potpisa za Hajduk . A Messi kad bi potpisao za Hajduk hipotetički , Hajduk bi bio prvak Hrvatske. Znači daj znalcu da se razmaše i 10 panjeva pa da radimo čuda.Tako i sa DR. Pavunom , dajte znalcu 10 panjeva u vladi i njega da se razmaše, pa će Hrvatska dogodine igrat Ligu prvaka –  ovako smo da oprostite šupak europe na svakom planu !
Odgovor Davora Pavune na medijske natpise;
Biti premjer države?
Hvala, ali prvo izmolimo da se naši vjernici PROBUDE , te svjesno mole i ugledaju u Živog Boga Svemogućega, Isusa Krista!
Jer s 85% katolika mi bismo trebali živjeti RAJ, u Hrvatskoj!!! (nezavisno od izdaje politike).
Amen.
Video možete pogledati i poslušati OVDJE;
( izvor građanska akcija / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar