UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Veliki katolik, masonski pripravnik,trovač iz Slavonije!



Bosiljko Stanić, veliki vlasnik lanca trgovina “Boso”, koji je prije nekih par dana potrovao 100 ljudi i koji su završili u bolnicama, zbog teškog trovanja, hranom.
Što kazati o njemu. Veledični član Rotary Cluba, vinkovačkog ogranka, koji svojim žestokim mobingom nad radnicama i radnicima, ne preza niti od fizičkog zlostavljanja, koje izvodi sa svojim poslovođama. Jedna od inicijativa jeste da se ispred Rotary Cluba podigne spomenik Ivanu Kozarcu i to zbog pjesme koju je napisao i ljubavi prema sestričini:
Naravno gospoda misle da su pisci i pjesnici slijepi pa ne vide, o čemu je pisana pjesma, te kao da oni to nisu mogli podignuti spomenik. Zbog tog razloga nikada nije nikada podignut u Vinkovcima. No ovo što oni rade jeste ništa drugo do otvorena promocija nastranosti i masonske politike, uzdizanje, bolesne populacije, a za koji će se dan izravno popularizirati i pedofilija, koja se je već počela otvoreno promicati u uđžbenicima hrvatskih osnovnih škola…
Link teksta:
Velike kazne, i strog nadzor u firmi koja više liči na koncentracioni logor, i uspješnu kliniku za ispiranje mozga, koja osim što se bavi prodajom artikala, od mesa, kruha do čokolade u svojih 150 trgovina (da ne nabrajam), radnice osim što moraju doslovno rintati kao ratni zarobljenici, moraju i prati njegov automobil kao i automobile njegovih poslovođa.
90-ih godina je taj isti drčni patuljak Bosiljko Stanić, prenosio akt torbe pune novaca, krišom preko granice sa najpovjerljivijim ljudima oko sebe, i naravno naoružani pištoljčićima koje su kao u “mafijaškim filmovima” nosili oko gležnja. Sam Bog znade koliko su puta tu transakciju izveli, jer je Diskont u to doba zarađivao od 500.000 do 2 milijuna kuna dnevno… to je još jedna mrlja na našoj Policiji, i na carnskoj službi koja je bila korumpirana. To su sve javne tajne o kojima nitko ne priča, a sve se zna. Zar se treba bojati nekog “patuljka” i ratnog profitera Bosiljka Stanića? Ne. Ja i moja obitelj se ne bojimo.
Prije nekoliko godina je umrla jedna radnica, koja je bila poslovođa, kod njega ispred njegovog stola, i to zbog nemilosrdnog mobinga, kojeg je sprovodio i sprovodi dan danas nad radnicama i radnicima. Obitelj je ušutkao na takav način, vjerovatno njemu vrlo blizak, sa novčanom ponudom od par stotina tisuća kuna. Odlasci na skijanja u Slovačke Tatre, uvijek je iskorištavao za podvođenje, radnica, niskim strastima, o čemu se šuti a javna je tajna da je preko 30 brakova u BOSO d.o.o “puklo” zbog tih ekskurzija. Stoga je i BOSO, veliki mangaš. lopov i ratni profiter, postao meta i lovina malih običnih ljudi, koji ga očima više ne mogu vidjeti. Nije tajna da je imao i hrpu trgovina u Srbiji, i da se jako voli izjašnjavati kao Srbin te da je ugrožen po nacionalnosti te religiji.
No tu nije kraj…
Bolesti radnica koje se stiču u diskontima BOSO d.o.o se kreću od nervnih oboljenja, bolesti kičme (diskus hernia) pa sve do nepoznatih oboljenja uzrokovanih, stresom mobingom i stalnim prijetnjama otkazom, koji se ujedno i dobijaju za najmanju sitnicu. A da bi radnice držao pod kontrolom, upravo te prijetnje su mu osigurale bogatstvo i moć u Vukovarsko-Srijemskoj Županiji. Osim sprege sa vinkovačkim HDZ-om, gradonačelnikom Karlićem koji to sve promatra kao “tele u šarena vrata”, Župana Galića, Vinkovačkih novosti koje i nakon smrti radnice uredno reklamiraju njegove proizvode, upravo svi oni pokazuju besćutnost režima i vlasti u Vinkovcima. Mogu, gaze i gazit će preko mrtvih samo da bi stigli do uspjeha i sačuvali svoje “fotelje”!
Sanitarni pregledi radnica i radnika se uredno podmazuju visokim novčanim iznosima, nerijetko se dogodi da rezultat i ne bude dobar pa se ipak upiše u knjižicu, da je pregled izvršen i da nema naznaka bolesti.
Artikli koje prodaje su često isteklog roka trajanja, a događa se i to da meso svinjsko ili juneće pocrni sa gornje strane od starosti, i truleži, te se s otvori i okrene na drugu svježiju stranu.
Prije izvjesnog vremena je jedna radnica sa Lapovaca, iz BOSO trgovine, kod Župe Srca Marijina, dobila kifle, koje su bile suhe, a dostavljač joj je mrtav hladan kazao, da kifle posipa i pošprica vodom. Ona je to odbila. Istog trenutka je bila prijavljena “velikom patuljku” Bosiljku Staniću-“deklarisanom Srbinu”, pa je dobila kaznu od 50 transakcija mjesečno. Da ne duljim…žena je završila na psihijatriji, i naravno dobila otkaz.
Nerijetki su i otkazi, koje radnice dobijaju, za najmanje sitnice, jer kako je naime teško doći do posla u Slavoniji, radnice rade sve ono što im se dade. Po nekim izvješćima, ima čak i toga da im se omogućuje i putovanje u Slovačku i druge destinacije gdje redovito upadaju u probleme, koje im arsturaju brakove, jer kao posljedica svakodnevnog ispiranja mozga, i pritiska događa se i to da i one popuste pred naletima parajlija. Ovo pišem iz osobnog iskustva, jer je moj brak pukao zbog toga. Nebitno. Idemo dalje.
Do bogatstva je Bosiljko Stanić, došao 1990-1991 kada su se u spalionici DIK Spačva trebali spaljivati HRD, i to 6 kombija do krova punih novca. No što je Bosiljko učinio? Kao i svaki političar i lovator te tajkun iz Hrvatske, je te novce odvezao u Crnu Goru i Srbiju te zamijenio za njemačke marke (DM). Odatle njegovo famozno bogatstvo koje je stekao iz mog i Vašeg đžepa, i đžepa hrvatske Države.


( izvor hrvatskoobrambenostivo.com / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar