UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

ŠOK ZA ŠOKOM: ‘Vlasniku Boso trgovina radnica zbog stresa umrla pred očima, A ON UŠUTKAO OBITELJ’!



Nakon priče koja je uznemirila Hrvatsku, u javnost je procurio još šokantniji nastavak!
Nimalo lijepa priča o Bosiljku Staniću, vlasniku trgovačkog lanca Boso, osvanula je na portalu Hrvatsko obrambeno štivo.
Tamo se navodi kako je ovaj slavonski tajkun član vinkovačkog ogranka Rotary kluba te kako mu u stjecanju bogatstva ništa nije bilo sveto:
“Taj isti Bosiljko Stanić 90-ih godina je prenosio akt torbe pune novaca krišom preko granice sa najpovjerljivijim ljudima oko sebe, naravno naoružani pištoljčićima koje su kao u “mafijaškim filmovima” nosili oko gležnja. Sam Bog znade koliko su puta tu transakciju izveli, jer je diskont u to doba zarađivao od 500.000 do 2 milijuna kuna dnevno… To su sve javne tajne o kojima nitko ne priča, a sve se zna. Zar se treba bojati ratnog profitera Bosiljka Stanića? Ne. Ja i moja obitelj se ne bojimo”, kaže autor teksta koji je u rodbinskoj vezi s jednom od žena koje su progovorile u emisiji Otvoreno.
U istom se tekstu navodi i sljedeće:
“Prije nekoliko godina je umrla jedna radnica, koja je bila poslovođa, kod njega, ispred njegovog stola- Umrla je zbog nemilosrdnog mobinga, kojeg je sprovodio i sprovodi dan danas nad radnicama i radnicima. Obitelj je ušutkao sa novčanom ponudom od par stotina tisuća kuna. Odlasci na skijanja u Slovačke Tatre, uvijek je iskorištavao za podvođenje radnica, niskim strastima, o čemu se šuti a javna je tajna da je preko 30 brakova u BOSO d.o.o “puklo” zbog tih ekskurzija. Stoga je i BOSO, veliki mangaš. lopov i ratni profiter, postao meta i lovina malih običnih ljudi, koji ga očima više ne mogu vidjeti. Nije tajna da je imao i hrpu trgovina u Srbiji, i da se jako voli izjašnjavati kao Srbin te da je ugrožen po nacionalnosti te religiji”.
Tekst u cijelosti možete pročitati OVDJE


( izvor dnevno.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar