UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

subota, 11. lipnja 2016.

NENORMALAN UDAR NA ČOVJEKA: Francišković mora platiti 18 tisuća kuna vještacima koji su ga lažno proglasili ludim!



Istina o hrvatskom pravosuđu dokumentirana je i bit će prikazana cijelom svijetu!
Marko Francišković dopisivao se na Facebooku s Rankom Ostojićem, tadašnjim ministrom policije, nakon čega mu u stan upada policija koja otkriva nekorišteno, trofejno oružje iz rata! Francišković umjesto da odmah odsluži kaznu za nedopušteno držanje oružja, biva po kratkom postupku vještačen, prebačen na psihijatrijski odjel s dijagnozom shizofrenije te na zatvorskom odjelu Svetošimunske i u psihijatrijskoj bolnici Popovača provodi devet mjeseci prisilnog trovanja medikamentima za liječenje shizofrenije.
Nakon 9 mjeseci prisilnog liječenja, Francišković uz potporu Kuće za ljudska prava i mnoge druge aktiviste, izlazi pred konzilij u psihijatrijskoj bolnici Vrapče koji donosi jednoglasnu odluku: Marko Francišković je potpuno i apsolutno zdrav te je krivo liječen na psihijatriji devet mjeseci! U tom je trenutku to bila velika pobjeda protiv sustava, no priča tu ne završava.
Protiv Franciškovića je za isto djelo (nezakonitog držanja oružja) odmah podnesena nova prijava po principu – ako nisi lud (iako smo te zatvorenog držali i trovali 9 mjeseci) moraš biti kažnjen. Nekoliko mjeseci je trajalo suđenje, a presuda je na Općinskom kaznenom sudu konačno donesena u četvrtak 9. lipnja.
Marko Francišković osuđen je na četiri godine uvjetno, ali i na 18 tisuća kuna koje mora platiti (!) vještacima(ne, ovo nisu sudski troškovi), koji su ga devet mjeseci po nalogu države krivo vještačili i trovali uništavajući mu život, iako on nema veze s tim!
Drugim riječima, nakon što je Francišković pretrpio nevjerojatnu ‘psihušku’ trovanja, devet mjeseci za nepostojeću bolest, sada ljudima koji su ga zatvorili, krivo vještačili i trovali mora platiti enormnu količinu novca zato što su ga vještačili, trovali, ubijali od nepostojeće bolesti! No, nije samo to. U tijeku postupka Marku Franciškoviću uzeli su laptop i mobitel i to mu ne žele vratiti, uopće! Drugim riječima država je Franciškoviću doslovno ukrala materijalno dobro u vrijednosti nekoliko tisuća kuna!  Ovog ima samo u Hrvatskoj!
Sva sreća pa renomirani hrvatski režiser Goran Dević o cijelom slučaju Francišković snima dokumentarni film pa će biseri hrvatskog pravosuđa uskoro obići svjetske filmske festivale, tako da ova priča i neće ostati tako skrivena, kako su se mnogi nadali.
Reakciju Marka Franciškovića na ovaj idiotizam pogledajte u nastavku:


( izvor dnevno.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar