UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 7. lipnja 2016.

HDZ-ov PORTAL TVRDI: ‘Sprema se uhićenje Tomislava Karamarka!’



Navodno su se još tijekom vikenda pojavile informacije o mogućem uhićenju potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, tvrdi Direktno.hr, portal blizak HDZ-u.

Službena potvrda o tako nečem ne postoji, ali u tom kontekstu insajderi na koje se poziva taj portal spominju da je i otkazan put Predsjednice RH u Litvu, ali i da je novi šef SOA-e zbog toga u prošli četvrtak hitno pozvao Tihomira Oreškovića na sastanak, baš u vrijeme kad se Vlada trebala sastati.
Isto tako, nitko nema nikakvu informaciju na temelju čega biKaramarko uopće bio uhićen, tako da bi se navodno moglo raditi o još jednoj operaciji obavještajnog podzemlja, tvrdi HDZ-ov portal.
Iz krugova bliskih Oreškoviću potvrđena je priča o alarmantnom sastanku s djelatnicima SOA-e, a također ocjenjuju da je vrlo neobična pojava da premijer ide “na noge” nekome iz tajnih službi, umjesto obratno.
Navodno bi u vezi s time trebalo gledati i izjavu Tomislava Karamarka na današnjoj konferenciji za novinare u kojoj govori o tome da bi djelatnici SOA-e trebali profesionalno obavljati svoj posao i ne upuštati se u političke igre.
Direktno.hr kao razlog za dodatnu sumnju u obavještajno-političku urotu navodi idanašnji ‘privatni sastanak’ Bože Petrova i Oreškovića, i to u premijerovu stanu.

( izvor net.hr / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar