UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 1. lipnja 2016.

Deložacija u Velikoj Gorici, policija razbila Živi zid



U velikogoričkoj Kolarevoj ulici danas se zbila dramatična deložacija u kojoj je policija odlučila primjenom fizičke sile ukloniti stanare i članove Živog zida. 
Policija je napunila dvije marice članovima Živog zida, od kojih su neki iznošeni van, a neki su samovoljno napustili stan obitelji Vojnović.
Petra Jurić/20minuta
Petra Jurić/20minuta
U ovome trenutku u stan obitelji Vojnović ušli su specijalci, a vatrogasci, koji su osiguravali da netko ne skoči s prozora, napustili su Kolarevu 8. Ispred zgrade čeka i kombi za iseljavanje.
Petra Jurić/20minuta
Na terenu je bio i saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić koji je uz druge pripadnike Živog zida pokušao spriječiti iseljavanje stanara.
Iako je prije izbora obećavao da će kao saborski zastupnik uz pomoć zastupničkog imuniteta lako spriječiti deložacije u kojima će i dalje sudjelovati, još nismo vidjeli ikakva postignuća osim rasta popularnosti dobitom medijskom pažnjom.  
‌Petra Jurić/20minuta
Ovo je drugi pokušaj deložacije na istoj adresi i razlog nasilnog iseljavanja stanara u ovom trenutku nije poznat. 
MG_0989-1
Petra Jurić/20minuta
Članovi Živog zida pjevali su i bodrili jedni druge, dok ih je policija jednog po jednog iznosila iz stana. Sve troškove deložacije opet će nažalost snositi deložirana obitelj Vojnović. 

Nema komentara:

Objavi komentar