UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 3. travnja 2016.

ZAUSTAVIMO OVO ZLO!! ZLOGLASNI MONSANTO IMA URED U ZAGREBU, A USKORO PREUZIMAJU CIJELU SLAVONIJU


Iako su vam govorili da je Hrvatska GMO free zemlja i da u Hrvatskoj nema GMO-a, to je bila jedna velika laž.Monsanto Croatia d.o.o. je već registriran i nalazi se u Zagrebu u ulici Vrlička 30, a proizvodni centar će izgleda biti u Osijeku.



Vjerojatno je Monsanto jedan od velikih investitora o kojima je pričao Orešković kada se hvalio kako ima kupce za plodnu slavonsku zemlju.
Monsanto je multinacionalana kompanija koja se u prošlosti bavila proizvodnjom kemijskog oružja čija je sadašnja osnova djelatnost biotehnologija , upravo ono o čemu je ministar Panenić drobio, a zapravo nema pojma o čemu priča i tko je Monsanto.
Monsanto je i proizvođač herbicida glifosata poznatog kao Raundup.
Monsanto je najveći proizvođač genetički modificiranog sjemenja sa tržišnim učešćem od 70% do čak 100% kod nekih kultura. Među najpoznatijim je ROUNDUP READY, sjeme soje modificirano tako da soja može podnijeti herbicid Roundup, dok sve ostale biljke venu.
Kao glavni eksponent genetički modificirane hrane Monsanto je u fokusu zbog sjemena soje i hormona rasta za govedinu. Po istraživanjima koja su vršena dokazano je da proizvodi ove kompanije truju i izazivaju razne bolesti kod ljudi.
Još jedan od problema sa GMO sjemenom koje proizvodi ova kompanija je i to što kada se jednom zasije genetički modificirano sjeme, na tom zemljištu više ništa drugo ne može rasti, na taj način Monsanto postaje doslovno „gospodar života“ jer nas prisiljava uzimati njegove proizvode. Sjeme se ne može koristiti više puta, nego se svake godine mora iznova kupovati, a već u sebi sadrži pesticide. Cilj Monsanta je imati monopol na hranu, jer tako mogu kontrolirati cijeli svijet.
Sam potpredsjednik Monsanta 1998. godine je izjavio da Monsanto ne garantira sigurnost hrane koju proizvodi jer je njihov cilj proizvesti što više, a zadatak ministarstva (FDA) je da kontrolira sigurnost. Jasno, u FDA-u sjede njihovi ljudi ,a sjede i u Bijeloj kući, Kongresu i svim ostalim političkim institucijama. Drugim riječima, nitko ga ne kontrolira!
Mediji su prenijeli da je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da je glifosat, aktivni sastojak u herbicidu Roundup, karcogen za ljude. Međutim „glifosat“ se nalazi na listi odobrenih supstanci u EU, tako da su sredstva na bazi ove aktivne supstance u prodaji u svim republikama bivše regije, ali i u mnogim europskim zemljama gdje su na vlasti kupljeni političari.

U Americi je zastupljenost GMO hrane daleko veća od ostalih zemalja svijeta, stoga 1 na 5 Amerikanaca oboljeva od karcinoma.

Monsato je jedan od glavnih, uz farmaceutsku industriju na polju depopulacije planete.
GMO hrana trenutno je puno jeftinija od organske hrane stoga je očito meta na  nižem sloju koji je svakako brojniji od bogatih ljudi, koji će definitivno opstati hraneći se skupljom, organskom hranom.
Vladimir Putin uveo 100-godišnji moratorij za sve Monsantove proizvode, a tu kompaniju je proglasio terorističkom prijetnjom, a sve one koji bi eventualno trgovali njihovim proizvodima, teroristima.
U Rio de Janeiru su optužili Monsanto za bioterorizam dok su u Santiagu zahtijevali povlačenje američkog giganta iz svoje zemlje i kraj proizvodnje genetski modificirane hrane.
„Zagreb i Beograd neće postati regionalna središta Monsanta, ali će to postati Osijek i Novi Sad“, rekao je Zoran Petrović direktor Monsanta za Srbiju i zemlje bivše Jugoslavije.
Centar Monsanta Srbije nalazi se u Novom Sadu, u ulici Bulevar vojvode stepe 84, 21000 Novi Sad, a centar Monsanta Hrvatske će biti u Osijeku, a za sada se nalazi u Zagrebu u ulici Vrlička 30 i registrirani su kao Monsanto Croatia d.o.o.!
Naša Vlada bi morala protjerati Monsanto iz Hrvatske i zakonom zabraniti bilo kakav uvoz, prodaju, uzgoj ili eksperimentiranje sa GMO proizvodima. Nema tog terorizma koji se može usporediti sa GMO prijetnjom. Ovdje je riječ o bioterorizmu i nitko od naših političara ne reagira, već navedenoj kompaniji širom otvaraju vrata Hrvatske. Svatko tko ima bilo kakve veze sa GMO kompanijama bi trebao biti najstrože kažnjen, a Hrvatska se mora okrenuti ekološkoj proizvodnji, jer će se zdrava hrana u narednim godinama kad sve bude zatrovano, plaćati kao suho zlato.

A SADA USTANITE I BORITE SE ZA VAŠE ZDRAVLJE; ZA ZDRAVLJE VAŠE DJECE;
VRATIMO NAŠU ZEMLJU LJUDIMA; VRATIMO NAŠA POLJA SELJACIMA!!

Nema komentara:

Objavi komentar