UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 19. travnja 2016.

KOLINDA RASKRINKANA: Bivša članica TRILATERALNE KOMISIJE počinila veleizdaju!?



“Te izjave ravne su veleizdaji nacionalnih interesa u mnogim današnjim tzv. demokratskim, uređenim državama, kojima komunizam i antifašizam nisu temelj uređenja."
Činjenica je da Hrvati često znaju nasjesti na ‘lažno’ domoljublje, slatkorječive ljude i lijepa lica koja nas eto korak po korak vode svjetskom cilju novom svjetskom poretku u kojemu neće više biti ni domovine a kamoli slobode da domovinu ljubiš! Kao što možete vidjeti, Europa radi upravo na tome – Domovinski rat postaje građanski i svi šute. I nevažno je što će naša djeca o tom ratu učiti.
Hrvatska ne treba ni postojati, kao ni njezini ljudi. Jer, što će nam Hrvatska kad imamo Europu? Što će nam Hrvati kad imamo multi-kulti naciju Europljana? Domoljublje, što je to? Nešto nazadno? Nešto iz Srednjeg vijeka? Kolinda Grabar Kitarović je ako se sjećamo u borbi za Pantovčak, pojavila se, defacto, niotkuda. Moramo joj priznati da je kako lijepa tako i sposobna, da je njeno obrazovanje jednako zavidno kao i karijera te njena uključenost u sva svjetska zbivanja. No ne možemo, da se ne zapitamo, tko bi Kolinda bila i koliko bi uspješna bila da nije svoj put popločala ulaskom u masonsku mašineriju predvođenu s Rockefellerom! Hey ljudi, – Rockefellerom? Kolinda je tako kao članica Trilateralne komisije, na koju mnogi zaboravljaju postala predsjednica Republike Hrvatske. Slučajno? Jednako slučajno koliko je Orešković (korporatist) neizabrano postao premijer.  Svojom pojavom osvojila je Hrvate, katolike, iako je umjesto Kristu zahvaljivala brojevima, baveći se numerologijom još u predizborno vrijeme. No, ništa zato. To je naša predsjednica, vikali su gotovo ošamućeni Hrvati sve do skandala oko žustre osude NDH. Kolinda je čvrsto iznijela stav i to ne onaj koji imaju Hrvati domoljubi, već onaj koji mora imati po zakonima Novog svjetskog poretka koji u ime cijele Hrvatske upravo potpisuje u SAD-u, i kojemu je glavni cilj oslabiti posebnosti ali i stvarnosti država članica. Ali ništa zato je li? Neki su progledali a neki….
kolindica
Na Kolindinu izdaju koju tek sad primjećuje nemali broja „naivnih“ Hrvata koji je godinama čekao povratak domoljublja na političku scenu reagirali su i brojni domooljubi, hrvatski branitelji koji su izgubili povjerenje u nju i njeno vodstvo, možda prekasno.
“Te izjave ravne su veleizdaji nacionalnih interesa u mnogim današnjim tzv. demokratskim, uređenim državama, kojima komunizam i antifašizam nisu temelj uređenja. Mnoge od njih imale su daleko više povijesnih događaja kojima se ne bi mogle podičiti – i kad je riječ o režimu i ustroju države, i kad je riječ o odnosu prema drugim ljudima, rasama i vjerama – a nitko po njima ne pljuje! Prije svega, sram me je što mi je postala predsjednicom države čiju povijest pljuje. To nijedan državnik ne čini svojoj državi, ma kakva god ona kroz povijest uređenja bila. Baš kao što me je i sram što hrvatskom politikom i državom vladaju ljudi koji su spremni svoj narod nazvati zločinačkim, kao njegovu težnju i stremljenje ka vlastitoj neovisnosti i slobodi. Predsjednici savjetujem da pročita pokoju knjigu koju nisu pisali jugoslavenski pisci, nego hrvatski”, medijski je istupio hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček.
“Gdje je nestala hrabrost predsjednice? Predsjednice, moramo li se pravdati Šešelju i Savi Štrpcu? Jer ‘tamo daleko’ je četništvo rehabilitirano u antifašizam… Predsjednice, je li to taj isti antifašizam sa zvijezdom petokrakom iz Ustava 1990. koji je ubijao i pucao po Hrvatskoj? Predsjednice, hoće li se hrvatski narod morati opravdavati i za Oluju? Predsjednice, jeste li zaboravili što su ti govorili o Vama kada ste izabrani?”, nanizao je pitanja zapovijednik izviđačko-diverzantskog voda u Sunji Ivo Vranić.
“Zaboravite na drugi mandat! Gospođo predsjednice Republike Hrvatske,danas ste počinili političko samoubojstvo pljunuvši na hrvatske grobove i malobrojne živuće Hrvate svojim ljigavim, sluganskim istupom… Vi ste institucija hrvatskog naroda… Ponizili ste nas!
Ako ste Vi sluga, kao i premijer Orešković (koji ne poznaje ne samo hrvatski jezik, već ni Hrvatsku samu, i koji je došao niotkuda i otići će u nitko i ništa kao i vi), mi Hrvati to nismo!
Gospođo Kolinda Grabar Kitarović, nitko od Hrvata iza vas više ne stoji, niti Vama, a niti mutavcu od premijera ne vjerujemo. Oboje ste politički mrtvaci” napisao je Alić…
Hrvatski branitelji predsjednici su dali “žuti karton” već na njenom prvom spoticanju.
Osuđujući NDH, čak i ako je na ovu izjavu “bila prisiljena”, uz malo više odvažnosti i političke mudrosti moglo je proći bezbolnije.
Da je osudila i partizanske zločine te podsjetila na sudbinu Hrvata nakon 1945., reakcija sigurno ne bi bila ovako žestoka.
Njeni pokušaji da pomiri dvije nepomirljive ideologije sada bjelodano padaju u vodu, piše tjednik 7Dnevno.

( izvor dnevno.hr / uredio anonymous ) 

2 komentara:

  1. Hrvatski narod nema znanja da vodi svoju samostalnu i neodvisnu državu.A da i ima previše ih je strah,zato bolje živjeti u laži i strahu i očekivati kad če se pojaviti Antikrist,.Oprostite Bog u kojega vjeruju da če im on pomoči. Uzdaj se use i u svoje kljuse ,važi samo za pojedinca,a društvenu zajednicu voditi ,.NITKO NEMA POJMA

    OdgovoriIzbriši
  2. Đole------kako god bilo ---Pavelić je prodao tj . ustupio Istru Fašistima-----tako da NDH------je jaaaako upitan!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši