UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 15. ožujka 2016.

PRINC CHARLES JE DOŠAO U HRVATSKU TAMAN KAD JE OREŠKOVIĆ NAJAVIO VELIKU RASPRODAJU


Mnogi su se ovih dana veselili dolasku princa Charlesa u Hrvatsku, ali on ovdje sigurno nije došao turistički. naredno vrijeme će se vidjeti koliko nas je taj dolazak koštao, što smo sve obećali prodati tj. u našem slučaju pokloniti jer Hrvatska je u svim svojim transakcijama uvijek bila na gubitku. Političari su strpali provizije u džep, a narod je ostao bez svoje imovine.
Nekako se dolazak princa poklopio s Oreškovićevom najavom rasprodaje državne imovine. Njegov plan je smanjenje fiskalnog deficita, prodajom oko 30 milijardi eura vrijedne državne imovine, i vraćanje dugova. Govori kako će privući investitore koji će oživjeti javne tvrtke i sagraditi nove tvornice, što je moguće jedino ako im po modelu privatizacijske pljačke devedesetih pokloni svu našu imovinu (investitore može privući samo nižim porezima i reguliranim pravnim sustavom, a naša porezna opterećenja su jedna od najvećih na svijetu, a pravni sustav jedan od najkorumpiranijih). U njegovom planu dakle nigdje nema povećanja proizvodnje i izvoza i vraćanje dugova iz ostvarene zarade. Mi Hrvati smo za Oreškovića glupi i nesposobni i ne znamo stvoriti ništa. Moramo sve pokloniti strancima i biti robovi u vlastitoj zemlji.
Unatoč činjenici da je HNB jedna od najkorumpiranijih institucija u zemlji i da guverner Vujčić otvoreno radi i lobira za strane banke, protiv interesa Hrvatske i njezinih građana, oreškovićev stav je: "Monetarna politika mora ostati neovisna kao što je slučaj u svim europskim državama"
Svi znamo da HNB nije neovisna, a kamoli hrvatska, narodna banka. Vjerojatno to zna i Orešković, ali to mu ne smeta, jer kao i Vujčić, niti on nije došao ovdje da radi u korist Hrvatske, nego isključivo protiv nje.
Nije slučajno da je princ Charles došao u Hrvatsku baš u ovom trenutku jer Engleska je i dalje kolonijalna velesila i obožava ovakve male korumpirane banana državice poput Hrvatske, kojima je lako oduzeti sve što imaju, podmazivanjem par visokopozicioniranih političkih dužnosnika.

  
Klikni: Prodaja imovine počinje s hotelima: Za Sunčani Hvar, Imperijal, Maestral i Jadran dobit će se do 800 milijuna kuna



(izvor flesh.hr / uredio anonymous)






Nema komentara:

Objavi komentar