UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 20. ožujka 2016.

ISELJAVAJU NAS, PLJAČKAJU, OVRŠUJU, UBIJAJU- SAMO DA BI OVLADALI VODENIM BOGATSTVOM



Prvi donosimo priču zašto nas iseljavaju. U Lici najmoćniji čovjek i bankar države kupuje zemljišta u velikom stilu u zadnjih godinu dana. Razlog je voda. Vodeno blago Hrvatske je enormno. Lika je vrlo čisto izvorište u nas. Među deset najbogatijih zemalja vodom je i Hrvatska. Zanimljivo je isto tako da Hrvati plaćaju vodu skuplje od mlijeka, a vlasnici su takvog bogatstva. I tu je bit cijele prijevare.

Ovršni zakon napravljen je za otimanje privatne imovine, pa tako za 20000 kuna ovrhe netko zakonski može uzeti vašu kuću, FINA ovršuje privatne račune, što je zabranjeno u cijeloj EU, a ponekad i nepostojeća ovrha može bit ključ blokade na FINI. Naše elite su nas prodale.

Hrvate se iseljava, ovršuje, tjera sa ognjišta, kako bi njihova zemlja postala dio najvećeg bogatstva svijeta. To se čini sustavno i trajno. Preko političkih lobija utječe se na uništenje ekonomije, sustavno se radi na stvaranju ovisnosti i tjeranju sposobnih iz naše zemlje. Na državnoj televiziji, medijima i udrugama sustavno se zapošljavaju mrzitelji ove zemlje, pa tako jedan Pupovac dobiva 35 milijuna kuna, Documenta milijune kuna, a Hrvatsko žrtvoslovno društvo mali dio novca ili gotovo ništa. Potkupljuju poznate Hrvate, borce za samostalnost, “domoljube”, samo kako bi se istina zamaglila i iskrivila do neprepoznatljivosti.

Na televiziji se namjerno zapošljavaju manipulatori, dok se umjetnost svela na Labrovića i Frljića, koji mrze sve hrvatsko. Cilj je ogaditi Hrvatsku vlastitom narodu i svijetu. Vedrana Rudan je dobro plaćena jer naziva Hrvate govnima, kao i Dežulović koji ih naziva jadnicima, a da ne govorimo koliko je žuči prosipao dobro plaćeni Ante Tomić po hrvatskom narodu, za samo jednu kantu govana. Stvara se umjetni soj kulturnih prevaranata za gađenje hrvatstva. Pravosudni sustav služi neradnicima, kriminalcima i bankama koje provode kriminal. Svakome normalnom je samo na pameti da spakira kofere. Naravno da lobiji koji žele vodu i ostala bogatstva jedva čekaju na taj trenutak i nasele državu onima koji iskonski mrze ovu zemlju. Tako lakše kontroliraju dobit.
Što prije to shvatimo, shvatit ćemo i da u Hrvatskoj sve manje ima crvenih i crnih političara, a sve više izdajnika koji svjesno rade na tom projektu pljačke i rastjerivanju Hrvata, da bi se ovladalo vodenim resursima.

Prema izvješću o vodnim zalihama u EU, koje je izradio UNESCO snimajući stanje u čak 188 zemalja svijeta, Hrvatska se na prostoru Europe smjestila na visoku treću poziciju, bogatije vodom od nje samo su dvije sjeverne zemlje: Norveška i Island.

Hrvatska prema tom izviješću raspolaže sa 32.818 prostornih metara obnovljive pitke vode po stanovniku godišnje i po tom se podatku uspjela svrstati i u krug 30 vodom najbogatijih zemalja svijeta. Osim toga, Hrvatska je i među malobrojnim zemljama koje svojim građanima sustavom javne vodoopskrbe jamče i osiguravaju pitku vodu. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, obnovljive podzemne zalihe vode veže uz dva područja. Iznose tako procjenu da podzemne zalihe vode imaju ukupan godišnji kapacitet od 9.133 milijuna prostornih metara, s tim da se glavnina zaliha (7132 mil/m3) smjestila u krško-karbonatnom vodonosniku, a ostatak u aluvijalnom području. Što je značajno budući da se oko 90 posto vodoopskrbe u Hrvatskoj osigurava upravo iz zaliha podzemnih voda. Vodom iz javne vodoopskrbe u Hrvatskoj se danas služi oko 80 posto stanovništva.

( izvor hop-portal.com / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar